

The 5th CLEAN ENERGY PRIORITY RESEARCH CENTER WORKSHOP

Date $: 26^{\text{th}}$ Feb. (Tue), 2018

Venue: ChE Rm 214, Yeungnam University

13:15 - 13:30 Registration

Opening Ceremony

(Moderator: Prof. Woo Kyoung Kim)

13:30 Commemorative Photographing

Introduction

13:4020minOverview of Clean Energy Priority Research Center ProjectProf. Jae-Jin Shim (Director, Clean Energy Priority Research Center)

Research Presentations				
Sessio	on 1: Te	am 1 (60min) Chair: Prof. Jintae Lee		
14:00	10min	"Development of Novel Nanocomposites for Supercapacitors and Photocatalysis"		
		Prof. Jae-Jin Shim (Team 1 Leader)		
14:10	10min	"Synthesis and Application of Bioactive Organic Compounds and Nanomaterials"		
		Prof. Yong Rok Lee		
14:20	10min	"Manganese-Cobalt-Sulfides (MCS) Nanoflakes as Binder-Free Electrode Material for Supercapacitor Application"		
		Ms. Tensangmu Lama Tamang(Advisor Prof. Jae-Jin Shim)		
14:30	10min	"Fabrication of Solar Light-driven C/MoS2/TiO2 Photocatalyst for Organic Pollutant Degradation"		
		Mr. Nguyen Van Quang(Advisor Prof. Jae-Jin Shim)		
14:40	10min	"Synergistic In/Ag Dual Catalyzed Regioselective [2+2+1]-Oxidative N-Annulation for the Construction Polyfunctionalized N-Arylpyrazoles"		
		Mr. Thombal Raju Sitaram(Advisor Prof. Yong Rok Lee)		
14:50	10min	"Regioselective Synthesis of Functionalized 4-Pyrones via Thermal Wolff-Rearrangement of Diazodicarbonyl Compounds"		
		Ms. Hye Won Kim(Advisor Prof. Yong Rok Lee)		
15:00	20min	COFFEE BREAK		
Session 2: Team 2 (50min) Chair: Prof. Woo Kyoung Kim				
15:20	10min	"Development Novel and High Efficient Carbon-based ORR Catalysts for Improvement MFC Performance"		
		Prof. Moo Hwan Cho (Team 2 Leader)		
15:30	10min	"Development of Pesticides Using Halogenated Indoles"		

Prof. Jintae Lee

15:40 10min "Microbial Fuel Cell-assisted Biogenic Synthesis of Negatively Charged Gold Nanoparticles and its Application to Energy Production and Hydrogen Peroxide Detection"
Man Descul Karim (Advisor Dref. Mag. Hyper Cha)

Mr. Rezaul Karim(Advisor Prof. Moo Hwan Cho)

- 15:50 10min "Antibiofilm and Antivirulence Efficacies of Flavonoids and Curcumin Against Acinetobacter Baumannii" Mr. Chaitanya Jayprakash Raorane(Advisor Prof. Jintae Lee)
- 16:00 10min "Prevention of Alcoholic Fatty Liver Damage using Okinawa Citrus" Ms. Eun Young Lee(Advisor Prof. Jintae Lee)
- 16:10 20min COFFEE BREAK

Sessio	on 3: Te	am 3 (90min) Chair: Jong Su Kim
16:30	10min	"Observation of Interface Electronic States from InAs/GaSbmulti Quantum Wells by Photoreflectance(PR) Spectroscopy" Prof. Jong Su Kim (Team 3 Leader)
16:40	10min	" Basic Design of CJ Acetic Acid Recovery Process"
		Prof. Moonyong Lee
16:50	10min	"Design and Evaluation of Bifacial Photovoltaic Cell and Module"
17:00	10min	Prof. Woo Kyoung Kim "The Study of Optical Properties for Flexible GaAs Solar Cell Epitaxial Lift-off Process"
17:10	10min	Mr. Mo Geun So(Advisor Prof. Jong Su Kim) "Investigation of Optical Transition in InAs/GaAsSb Type-II Submonolayer Quantum Dots Structure Using Photoreflectance Spectroscopy"
		Mr. Min Seak Kim(Advisor Prof. Jong Su Kim)
17:20	10min	"Energy Saving Opportunities in Liquefaction Processes for Offshore LNG Production"
		Mr. Abdul Qyyum Muhammad(Advisor Prof. Moonyong Lee)
17:30	10min	"Reaping Benefits of Biogas in Power to Methanol System""
		Mr. Riaz Amjad(Advisor Prof. Moonyong Lee)
17:40	10min	"Pin Hole Filling of Cu(InGa)Se2 Photovoltaic Absorber Using Thin In2S3 Layer"
17:50	10min	Mr. Doohyung Moon(Advisor Prof. Woo Kyoung Kim) "Effect Of Front Irradiance On Albedo And Bifacial Gain In 1.8kW Bifacial Photovoltaic System" Mr. Yeongju Seo(Advisor Prof. Woo Kyoung Kim)

Closing Ceremony

18:00

Closing Remarks

Prof. Jae-Jin Shim (Director, Clean Energy Priority Research Center)